חזיר טטרציני
חזיר טטרציני הוא מתכון אמריקאי שמגיש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 50 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שמנת, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 38%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורקיה טטרציני, שרימפס טטראציני, ו טטרציני עוף.
הוראות
בסיר קטן מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים.
שלב קמח ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתבנית.
מוסיפים את החלב, עלה הדפנה, מלח הבצל והפלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מחק עלה דפנה.
מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
מניחים את הספגטי בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה; למעלה עם חזיר ורוטב לבן.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד מבעבע.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.