חזיר טרי צלוי עם הדרים ושיפון
חזיר קלוי עם הדרים ושיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך אניס כוכב, מרק עוף, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם זיגוג בורבון, הדרים ומייפל, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød).
הוראות
באמצעות סכין שירות או סכין חדה, בזהירותעור חזיר של 3/4" -1 " במרווחים בתבנית acrosshatch, דואג לחתוך justthrough העור והשומן, לא לתוך הבשר.
מקציפים מרווה, 1/4 כוס מלח, גרידת תפוז, פתיתי פלפל תאומה בקערה קטנה. לשפשף saltmixture בכל רחבי בשר חזיר.
להעביר בשר חזיר ו anyexcess תערובת מלח ג ' מבו (2 גלון)שקית פלסטיק resealable.
מניחים את בשר החזיר בגון על תבנית אפייה גדולה ומקררת, הופכים את בשר החזיר כל יום כדי להבטיח evencuring, במשך 4 ימים.
הסר בשר חזיר מן התיק ואת pat drywith מגבות נייר.
בואו בשר חזיר לעמוד בחדרטמפרטורה במשך 2 שעות.
סדר מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום מראש עד 260°.
מניחים ירך חזיר, עצם שוק, על מדף במחבת צלייה.
בשר חזיר צלוי עד העור הופך goldenbrown עמוק ומתחיל לנשוף, על 20 דקות.להפחית את החום ל 163°. בזהירות להוסיף 1 כוס מים למחבת (זה עשוי ניתזים) וצולים,מחבת מסתובבת פעם אחת, במשך 1 שעה.
הוסף 2 כוסות מים למחבת. פיזור staranise סביב בשר חזיר; להמשיך לצלות, סיבוב מחבת כל 45 דקות ו addingmore מים במידת הצורך כדי לשמור על 1/4 " liquidin התחתון של מחבת, עד העור הוא goldenbrown עמוק פריך ומד readthermometer מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרים 140°f, 1/2-2 שעות יותר. Ifskin אינו פריך בתוך 30 הדקות האחרונות של בישול, להגדיל את החום ל 450°f ו roastabout 5 דקות יותר (לצפות מקרוב).
להעביר בשר חזיר ללוח גילוף; תן לנוח לפחות 30 דקות או עד 1 1/2 שעות (הטמפרטורה הפנימית של חזיר יגדילו אותו מונח על 66°).
יוצקים מיצים מחבת צלייה דרך מסננת בסדר מכוס מדידה גדולה; מניחים מיצים בצד מוצקים anddiscard במסננת.
הגדר מחבת צלייה מעל שני מבערים; כתובת. מבשלים מעל חום גבוה, מגרד את כלסיביות לא מובנות מתחתית המחבת, עד ryeis מופחת בחצי, על 1 דקה.
Pourrye דרך אותו מסננת לתוך המדידהכוס עם מיצי בשר חזיר. צינה במקפיא במשך 15 דקות (זה יגרום ברפרוף את השומן מפני השטח הרבה יותר קל).
שומן רזה מפני השטח של מיצים; להשליך.
העברת מיצים (אתה צריך about1 כוס) לסיר בינוני.
מוסיפים מיץ תפוזים ומרק או 1 כוס מים. מביאים agentle לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קוקונטיל צמצם ל-1 1/2 כוסות, כ-20 דקות.
הסר מחבת מחום; מערבבים בחמאה.רוטב העונה עם מלח, במידת הצורך. קארווהאם. תעביר את הרוטב לצד.