קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות29
מגזין

חזיר טרי צלוי עם הדרים ושיפון

חזיר טרי צלוי עם הדרים ושיפון
חזיר קלוי עם הדרים ושיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך אניס כוכב, מרק עוף, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם זיגוג בורבון, הדרים ומייפל, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød).

הוראות

1
באמצעות סכין שירות או סכין חדה, בזהירותעור חזיר של 3/4" -1 " במרווחים בתבנית acrosshatch, דואג לחתוך justthrough העור והשומן, לא לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מקציפים מרווה, 1/4 כוס מלח, גרידת תפוז, פתיתי פלפל תאומה בקערה קטנה. לשפשף saltmixture בכל רחבי בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פלפלפלפל
מרווהמרווה
מלחמלח
חםחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להעביר בשר חזיר ו anyexcess תערובת מלח ג ' מבו (2 גלון)שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
חםחם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
מניחים את בשר החזיר בגון על תבנית אפייה גדולה ומקררת, הופכים את בשר החזיר כל יום כדי להבטיח evencuring, במשך 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
הסר בשר חזיר מן התיק ואת pat drywith מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
בואו בשר חזיר לעמוד בחדרטמפרטורה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
7
סדר מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום מראש עד 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים ירך חזיר, עצם שוק, על מדף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
בשר חזיר צלוי עד העור הופך goldenbrown עמוק ומתחיל לנשוף, על 20 דקות.להפחית את החום ל 163°. בזהירות להוסיף 1 כוס מים למחבת (זה עשוי ניתזים) וצולים,מחבת מסתובבת פעם אחת, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר צלויחזיר צלוי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הוסף 2 כוסות מים למחבת. פיזור staranise סביב בשר חזיר; להמשיך לצלות, סיבוב מחבת כל 45 דקות ו addingmore מים במידת הצורך כדי לשמור על 1/4 " liquidin התחתון של מחבת, עד העור הוא goldenbrown עמוק פריך ומד readthermometer מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרים 140°f, 1/2-2 שעות יותר. Ifskin אינו פריך בתוך 30 הדקות האחרונות של בישול, להגדיל את החום ל 450°f ו roastabout 5 דקות יותר (לצפות מקרוב).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
להעביר בשר חזיר ללוח גילוף; תן לנוח לפחות 30 דקות או עד 1 1/2 שעות (הטמפרטורה הפנימית של חזיר יגדילו אותו מונח על 66°).
מרכיבים שתצטרך
חםחם
12
יוצקים מיצים מחבת צלייה דרך מסננת בסדר מכוס מדידה גדולה; מניחים מיצים בצד מוצקים anddiscard במסננת.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
מחבתמחבת
13
הגדר מחבת צלייה מעל שני מבערים; כתובת. מבשלים מעל חום גבוה, מגרד את כלסיביות לא מובנות מתחתית המחבת, עד ryeis מופחת בחצי, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
14
Pourrye דרך אותו מסננת לתוך המדידהכוס עם מיצי בשר חזיר. צינה במקפיא במשך 15 דקות (זה יגרום ברפרוף את השומן מפני השטח הרבה יותר קל).
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
15
שומן רזה מפני השטח של מיצים; להשליך.
16
העברת מיצים (אתה צריך about1 כוס) לסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
מוסיפים מיץ תפוזים ומרק או 1 כוס מים. מביאים agentle לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קוקונטיל צמצם ל-1 1/2 כוסות, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
18
הסר מחבת מחום; מערבבים בחמאה.רוטב העונה עם מלח, במידת הצורך. קארווהאם. תעביר את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת