קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר לחמניות מאודות

חזיר לחמניות מאודות
לחמניות מאודות חזיר יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, קמח עוגה, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות חזיר מאודות, לחמניות חזיר מאודות (baozi), ו לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את המדף של spareribs לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
יוצקים את רוטב הויסין, לסגור את התיק ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
3
שים את התיק לתוך קערה ולשרות את הצלעות במקרר במשך 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
שים את הצלעות במחבת סדין יחד עם כל המרינדה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, מחליקים אותה לתנור ואופים עד שהבשר מפריד בקלות מהעצם, כ -2 שעות. להשרות אותם כל 30 דקות במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הצלעות מהתנור ולתת להם לנוח.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
כאשר קר מספיק כדי להתמודד, למשוך את בשר הצלעות מהעצמות וקוצצים גס. ואז, בקערה גדולה, לזרוק את החזיר יחד עם כרוב בצל ירוק. אם התערובת נראית יבשה מדי, להוסיף קצת יותר רוטב הויסין.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מפזרים את השמרים על המים החמים בקערה קטנה. לאחר כמה דקות, השמרים יתחילו קצף בועה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר, ואבקת אפייה. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את החלב החם, שמן קנולה, ואת השמרים המופעלים. לעבוד את הבצק כדי לייצר מסה שאגי. להפוך אותו על לוח משוריין או משטח עבודה ללוש עד הבצק הופך חלק, רך, גמיש, על 5 עד 10 דקות. שים את זה לתוך קערה משומנת קלות ולהפוך אותו פעם אחת מעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לעלות ללא הפרעה במשך 40 דקות עד 1 שעה. המסה צריכה להכפיל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
כדי ליצור את הלחמניות, להסיר את הבצק מהקערה לגלגל אותו לתוך חבל 1 ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים את החבל לתוך 12 חלקים שווים.
3
מגלגלים כל חתיכה ושמים אותם בצד בקערה. באמצעות מערוך, לשטח כל כדור לתוך עיגולים 4 אינץ', משאיר את המרכז עבה מעט אז הקצוות שלה. שים כף גדושה של המילוי למרכז של כל דיסק וצבוט את צמרות סגור לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מסדרים את הלחמניות על מגש גיליון מצופה קלף ומכסים אותם במגבת מטבח נקייה. לחלופין, מניחים את הלחמניות לתוך ספינת במבוק 3 ברמה גדולה מרופדת בנייר קלף, 4 לחמניות לכל רמה. אפשר את הלחמניות לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
בינתיים, למלא במבוק או ספינת נירוסטה עם מים ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
חותכים 12 (4 אינץ') סיבובים מתוך כמה נייר קלף. כאשר מוכן לבשל, מניחים את הלחמניות על סיבובים קלף לתוך הספינה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'