קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר לחמניות מאודות

חזיר לחמניות מאודות
לחמניות מאודות חזיר יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, קמח עוגה, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות חזיר מאודות, לחמניות חזיר מאודות (baozi), ו לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את המדף של spareribs לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
יוצקים את רוטב הויסין, לסגור את התיק ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
3
שים את התיק לתוך קערה ולשרות את הצלעות במקרר במשך 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שים את הצלעות במחבת סדין יחד עם כל המרינדה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, מחליקים אותה לתנור ואופים עד שהבשר מפריד בקלות מהעצם, כ -2 שעות. להשרות אותם כל 30 דקות במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את הצלעות מהתנור ולתת להם לנוח.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כאשר קר מספיק כדי להתמודד, למשוך את בשר הצלעות מהעצמות וקוצצים גס. ואז, בקערה גדולה, לזרוק את החזיר יחד עם כרוב בצל ירוק. אם התערובת נראית יבשה מדי, להוסיף קצת יותר רוטב הויסין.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מפזרים את השמרים על המים החמים בקערה קטנה. לאחר כמה דקות, השמרים יתחילו קצף בועה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר, ואבקת אפייה. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את החלב החם, שמן קנולה, ואת השמרים המופעלים. לעבוד את הבצק כדי לייצר מסה שאגי. להפוך אותו על לוח משוריין או משטח עבודה ללוש עד הבצק הופך חלק, רך, גמיש, על 5 עד 10 דקות. שים את זה לתוך קערה משומנת קלות ולהפוך אותו פעם אחת מעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לעלות ללא הפרעה במשך 40 דקות עד 1 שעה. המסה צריכה להכפיל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
כדי ליצור את הלחמניות, להסיר את הבצק מהקערה לגלגל אותו לתוך חבל 1 ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את החבל לתוך 12 חלקים שווים.
3
מגלגלים כל חתיכה ושמים אותם בצד בקערה. באמצעות מערוך, לשטח כל כדור לתוך עיגולים 4 אינץ', משאיר את המרכז עבה מעט אז הקצוות שלה. שים כף גדושה של המילוי למרכז של כל דיסק וצבוט את צמרות סגור לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסדרים את הלחמניות על מגש גיליון מצופה קלף ומכסים אותם במגבת מטבח נקייה. לחלופין, מניחים את הלחמניות לתוך ספינת במבוק 3 ברמה גדולה מרופדת בנייר קלף, 4 לחמניות לכל רמה. אפשר את הלחמניות לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
בינתיים, למלא במבוק או ספינת נירוסטה עם מים ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
חותכים 12 (4 אינץ') סיבובים מתוך כמה נייר קלף. כאשר מוכן לבשל, מניחים את הלחמניות על סיבובים קלף לתוך הספינה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות