הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מערבבים במבוק טרי מטוגן יורה אספרגוס, אפונה מוקפצת, פלפלים ופטריות שיטאקה, ו סו צ'או סן ג' יאו (יורה במבוק מוקפץ, כרוב, ופלפלים אדומים וירוקים ברוטב שעועית פיקנטי).
הוראות
1
בקערה בינונית להשרות את הפטריות במים קרים עד לרכך כ -30 דקות. דק לחתוך את הפטריות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים חזיר לתוך רסיסי גפרורים דקים, על 1/4 עבה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מערבבים חזיר עם המרינדה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
חום ווק על חום גבוה. מערבולת ב 2 כפות של שמן צמחי ולהוסיף את החזיר. לבשל ללא הפרעה במשך 15 שניות, נותן חזיר חום מעט. ואז מוקפץ במשך 1 דקה יותר עד חזיר הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
יוצקים שמן צמחי שנותר ולהוסיף שום, כרוב, יורה במבוק, shitake. מוקפץ במשך 2 עד 3 דקות עד ירקות מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®
6
מניחים חזיר בחזרה לווק ומערבבים ומטגנים לערבב, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל