חזיר מוקפץ עם נאפה, שיטאקה ובמבוק
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מערבבים במבוק טרי מטוגן יורה אספרגוס, אפונה מוקפצת, פלפלים ופטריות שיטאקה, ו סו צ'או סן ג' יאו (יורה במבוק מוקפץ, כרוב, ופלפלים אדומים וירוקים ברוטב שעועית פיקנטי).
הוראות
בקערה בינונית להשרות את הפטריות במים קרים עד לרכך כ -30 דקות. דק לחתוך את הפטריות ולהניח בצד.
חותכים חזיר לתוך רסיסי גפרורים דקים, על 1/4 עבה.
מערבבים חזיר עם המרינדה ומניחים בצד.
חום ווק על חום גבוה. מערבולת ב 2 כפות של שמן צמחי ולהוסיף את החזיר. לבשל ללא הפרעה במשך 15 שניות, נותן חזיר חום מעט. ואז מוקפץ במשך 1 דקה יותר עד חזיר הוא רך.
יוצקים שמן צמחי שנותר ולהוסיף שום, כרוב, יורה במבוק, shitake. מוקפץ במשך 2 עד 3 דקות עד ירקות מבושלים דרך.
מניחים חזיר בחזרה לווק ומערבבים ומטגנים לערבב, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.