קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק

חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק
חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1644 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גרגרי ערער, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, ג'ינג'ר אפרסק מזוגג בשר חזיר, ו אפרסק וג'ינג'ר Riblets מזוגג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 גלונים מים חמים, מלח, סוכר חום, גרגרי ערער, גרגרי פלפל, ג ' ינג ' ר ועלי דפנה במיכל לא מגיב גדול או סיר ומערבבים עד שהמלח והסוכר מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן למלח להתקרר. בינתיים, לעמוד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך להבקיע את העור עם סכין חדה דפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את החזיר במי מלח, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את החזיר מן המלח ויבש לחלוטין. מסננים את המלח, שומרים את התבלינים. לחץ על כמה גרגרי ערער וגרגרי פלפל על הצד לחתוך שטוח של בשר החזיר. מפזרים את עלי המפרץ במחבת צלייה גדולה ומניחים מתלה במחבת. סטנד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על המדף וצלי 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לטאטא את שימורי אפרסק, סוכר חום, חרדל, חומץ, זנגביל, מלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מברשת את החזיר עם חצי זיגוג; להמשיך צלייה עד זהב עמוק, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מברישים את החזיר עם הזיגוג הנותר, הופכים אותו על צידו וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז רושם 155 והעור פריך, 30 עד 45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
לרפרף את השומן מן מיצי פאן צלייה ולהשליך את עלי המפרץ. מערבבים להכין רוטב. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
צילום: רולנד בלו