קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר מזוגג סויה

חזיר מזוגג סויה
בשר חזיר מזוגג סויה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, שמן צמחי, קת חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, רוטב סויה-שומשום, ו אטריות רוטב סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
להוסיף שמן מערבולת ווק מעיל. מבשלים בצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שמתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים חזיר ומבשלים, ערבוב לפי הצורך, עד השחמה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
מערבבים את החומרים הנותרים בקערה קטנה ומוסיפים חזיר, ערבוב מעיל. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד חזיר הוא רך, על 20 דקות. אם הבשר מתחיל להידבק, להוסיף 2 כפות. מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הפוך קדימה: עד 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר. לחמם מעל חום בינוני.