חזיר מזוגג סויה
בשר חזיר מזוגג סויה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, שמן צמחי, קת חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, רוטב סויה-שומשום, ו אטריות רוטב סויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה.
להוסיף שמן מערבולת ווק מעיל. מבשלים בצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שמתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים חזיר ומבשלים, ערבוב לפי הצורך, עד השחמה, כ 15 דקות.
מערבבים את החומרים הנותרים בקערה קטנה ומוסיפים חזיר, ערבוב מעיל. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד חזיר הוא רך, על 20 דקות. אם הבשר מתחיל להידבק, להוסיף 2 כפות. מים.
הפוך קדימה: עד 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר. לחמם מעל חום בינוני.