חזיר מטוגן בשרני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מטוגן בשרני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 372 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבעולי פטרוזיליה, מניית בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עסיסי, צלעות חזיר עסיסיות בגריל היקורי, ו בשר חזיר מבושל איטי: ארוחת ערב עסיסית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מלטפים את החזיר יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
בתנור הולנדי גדול מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני ועובדים בקבוצות מחממים את הבשר מכל הצדדים עד שקרום זהוב נוצר.
להעביר את החזיר לצלחת. למחבת מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר והזיעה עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
מוסיף את השום וזיעה עוד 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים במשך 3 דקות כדי לבשל את טעם גלם caramelize אותו.
מפזרים את הקמח ומבשלים עוד 2 דקות כדי לבשל את טעם הגלם שלה.
לטאטא את היין ולהפחית אותו בחצי. להחזיר את החזיר לתנור ההולנדי, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, גבעולי פטרוזיליה, ועלי דפנה.
מוסיפים את המים אם הנוזל לא עולה לראש החזיר. אין לכסות את החזיר בנוזל. מכסים את המחבת ומניחים אותו בתנור כדי לצלות עד שהבשר הוא מזלג במכרז, על 3 שעות. טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.