חזיר מטוגן ונזיד תירס מיובש עם צ'ילי
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, posole, כתף חזיר בחתיכה אחת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו חזיר צלוי עם אגסים וצ'ילי, תבשיל חזיר ודלעת עם צ'ילי, ו תבשיל בקר עם בטטה עם תירס וצ'ילי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לכסות את posole עם מים ולתת להשרות לילה.
מסננים ומעבירים לתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
הוסף 3 ליטרים של מים ואת כתף החזיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ברפרוף מדי פעם.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט אנצ 'ו צ' ילה על חום מתון עד שלפוחיות וגמישות, על 2 דקות לכל צד. יש לשטוף את צ ' ילה ולהשליך את הגבעול והזרעים. לקרוע את צ ' ילה לחתיכות גדולות ולהוסיף אותו posole יחד עם בצל ושום. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח וממשיכים להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד posole חזיר הם במכרז, על 3 שעות.
חותכים את הבשר מהעצם וזורקים כל שומן וסחוס.
חותכים את החזיר לחתיכות 2 אינץ', להחזיר אותו לנזיד ולשמור חם על חום נמוך.
צולים את הצ ' ילי poblano מעל להבת גז או תחת מבער עד חרוך בכל רחבי.
שים אותם בקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 5 דקות.
הסר את עורות חרוך, גבעולים וזרעים דק קוצצים את poblanos.
מוסיפים את poblanos לנזיד, מתבלים במלח ומבשלים במשך 10 דקות.
מגישים את התבשיל עם פלחי לימון.
הפוך קדימה: התבשיל יכול להיות בקירור עד 3 ימים.
המלצת יין: תירס מתוק, חזיר קל וצ ' ילי קלוי יוצרים מאכל חם, חריף וארצי שטעמיו זקוקים רק לשרדונה קליפורניה בסיסי כדי לספק ניגוד מרענן. חפש בקבוקים מלאים בטעם, כגון Amberhill 1997 או סבסטיאני 1996.