חזיר מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מעושן. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קטשופ, חומץ סיידר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כתף חזיר מעושנת, חזיר אננס מעושן, ו תחת חזיר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים חרדל הבא 6 מרכיבים בסיר גדול על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות; להסיר מהחום, ולהניח בצד.
חותכים כמה חריצים עמוקים בצלי באמצעות סכין קילוף. מערבבים יחד שום, מלח ופלפל; לשפשף על כל הצדדים של צלי.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
מסננים עץ; מקום על גחלים.
מניחים מחבת מים במעשן; מוסיפים מים למלא קו.
מניחים צלי חזיר במרכז מדף מזון נמוך.
יוצקים 1 תערובת חרדל על צלי.
לבשל, מכוסה מכסה מעשן, 6 עד 7 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 165, הוספת עץ ופחם נוספים בכל שעה לפי הצורך.
הסר צלי ממעשן; מגניב מעט. קוצצים ומגישים עם רוטב חרדל שנותר.