חזיר מעושן בטן Carnitas טאקו
המתכון מעושן חזיר בטן טאקו Carnitas מוכן בסביבות 8 שעות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 1549 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 113 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מיץ ליים, מלח, מלון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו קרניטאס חזיר, טאקו קרניטאס חזיר, ו טאקו קרניטאס חזיר.
הוראות
מערבבים תערובת של חצי מכמות המלח וכל הסוכר החום. לשפשף תערובת בנדיבות על בטן חזיר לקרר בין לילה. לשטוף עם מים קרים.
מניחים מעשן ב 280 מעלות במשך שש שעות, צולה כל שעה עם זיגוג טקילה.
מחממים סיר רוטב בינוני על חום בינוני, מוסיפים את המלונים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך 1-2 דקות.
יוצקים טקילה ושורפים אלכוהול.
להוסיף מיץ תפוזים, להפחית בחצי ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מערבבים מלח וסוכר מגורען עם עלה דפנה בסיר המניה; מוסיפים מספיק מים חמים כדילערב את המלח והסוכר. תערובת קרירה למטה עם קרח או מים קרים. מכסים כתפי חזיר בתערובת ומקררים בין לילה. קח כתפי חזיר מתוך מי מלח יבש טפיחה. שים בשר חזיר לתוך מחבת צלייה מצופה בשמן חזיר צלוי איטי ב 250 מעלות במשך ארבע שעות או עד רך מאוד. זה תלוי בגודל של כתף חזיר; כדי להאיץ את התהליך, לחתוך את הכתף לחתיכות קטנות יותר.
טורטייה חום על מחבת שטוחה.
להוסיף כתף חזיר משך (carnitas)ובטן חזיר חתוך. למעלה עם סלט כרוב מקסיקני וקרם cotija.