מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית נסו פיקנטי מקסיקני מגורר Tostadas חזיר (Tinga), טינגה דה פוארקו (טינגה חזיר), ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את המלח, מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
4
מניחים את החזיר בסיר גדול של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את חצי הבצל, את השום ואת עלי המפרץ. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום נמוך. מבשלים בעדינות עד חזיר מבושל דרך והוא כבר לא ורוד במרכז, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שום
בצל
חזיר
6
הסר את החזיר מהמים ולהניח אותו בצד עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד (להשליך את נוזל הבישול). באמצעות האצבעות או 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
חזיר
7
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, צ ' וריסו מתפורר לטגן מתפורר עד מבושל לחלוטין, 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את צ ' וריסו לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
8
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת צ ' וריסו ומבשלים עד רך, על 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הבשר הקרוע, העגבניות, וצ 'ילי צ' יפוטלה. מבשלים עד העגבניות לשבור ולשחרר את המיצים שלהם, על 5 דקות. להחזיר את תפוחי האדמה ו צ ' וריסו מבושל למחבת. מערבבים בחומץ, קורנית, אזובית ומלח, לפי הטעם. המשך לבשל על חום בינוני עד כמה הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
חזיר משך
מרז ' ורם
תפוח אדמה
עגבנייה
צ ' וריסו
חומץ
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
בעוד בשר החזיר מבשל, מחממים מחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים טורטייה וחמים במשך 10 עד 15 שניות. הפוך את הטורטייה מעל ולהמשיך להתחמם עד טורטילה הוא גמיש ומחומם דרך, עוד 10 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
12
מניחים טורטיות חמות בטורטייה חמה או על צלחת, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד; לחזור עם טורטיות שנותרו (או לחמם את הטורטיות במיקרוגל: מחסנים אותם על צלחת לכסות עם מטלית לחה; מיקרוגל במשך 30 שניות ולשמור אותם מכוסים עד שאתה מוכן לשרת).
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מיקרוגל
13
מניחים את החזיר משך בקערת הגשה או להביא לשולחן בסיר הבישול. מסדרים את לימונים, אבוקדו וכוסברה על מגש. להעביר טורטיות חמות, כך כל סועד יכול למלא טורטיה עם חלק מהבשר וליווי. לסחוט מיץ ליים על כל מנה.