חזיר מתובל בורבון עם בטטות ותפוחים
חזיר מתובל בורבון עם בטטות ותפוחים נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם בטטות, שמן צמחי, מיץ תפוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 140 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 81%. נסו תפוחים קלויים ובטטות בזיגוג דבש-בורבון, סלט דבש פארו ומתובל עם בטטות, תפוחים וערמונים, ו חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מערבבים וסוכר חום. שמור 1/4 כוס.
מברישים חזיר בשמן. משפשפים בתערובת התיבול שנותרה.
מניחים צלעות חזיר במרכז תבנית אפייה גדולה ורדודה בנייר כסף.
מערבבים בקערה גדולה תערובת תיבול שמורה ומיץ תפוזים.
הוסף בטטות ותפוחים; לזרוק לציפוי היטב. מסדרים בטטות ותפוחים, חותכים את הצדדים כלפי מטה, סביב חזיר.
צולים 30 עד 35 דקות או עד שחזיר רצוי אלילות ובטטות רכות. זורקים בטטות ותפוחים עם מיצי מחבת; מגישים עם חזיר פרוס.