חזיר סורפוטל (תבשיל בשר חזיר Goan)
חזיר סורפוטל (Goan חזיר תבשיל אופל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שמן צמחי, אבקת כורכום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סורפוטל-גואן, Goan Tangy חזיר Vindaloo עם אגוזי קשיו, ו וינדלו (חזיר חם וחמוץ בסגנון גואן).
הוראות
מערבבים את הגרגרים, צ ' ילי אדום, קינמון, ציפורן, זרעי כמון (או אבקה), וחצי מהחומץ בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך, עד רסק אדום חלק נוצר. תניח בצד.
מערבבים חזיר, כבד, ואפל אחר בסיר גדול. מכסים בשלוש כוסות מים.
מוסיפים כורכום ו 1 כף מלח. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פעם אחת, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים במשך 30 דקות. נוזל דל שומן. זן, הזמנת בשר ומרק בנפרד. לקצץ בשר חזיר של כל קליפה או שומן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
מחממים מחצית השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיף את החזיר סחוט ומבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מוסיף את השום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי ירוק, עלה דפנה. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים את ממרח התבלינים ומבשלים, מערבבים, עד שארומה ריחנית וגולמית נעלמת, כ -10 דקות.
מוסיפים את החומץ שנותר, מרק שמורות, דם, ומערבבים עד התערובת הוא אדמדם עם משחת התבלינים. להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח