חזיר סיני פריך
מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו זנגביל שורש ידית, רוטב צ'ילי תאילנדי, רוטב סויה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק), חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות), ו חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר.
הוראות
לשפשף את החזיר עם חמישה תבלינים ו 2 כפית מלח ים ואז לעזוב, חשוף, במקרר לפחות 2 שעות, אבל רצוי בן לילה. כאשר מוכן לבשל, לחמם תנור להגדרה המקסימלית שלה.
הניחו את החזיר על מתלה מעל פח צלייה, וודאו שהעור חשוף. צלי במשך 10 דקות לפני כיבוי החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ואז לעזוב לבשל עוד 1 שעות. יש להסתכל על החזיר אם העור אינו פריך, להגביר את החום 220C/מאוורר 200c/גז 7, ואז לבשל עוד 30 דקות עד פריך. השאר לנוח על לוח לפחות 10 דקות.
כדי להפוך את הרוטב טבילה, לערבב את כל החומרים יחד עם 2 כפות מים.
חותכים את החזיר לחתיכות קטנות, ולאחר מכן לשרת עם הרוטב, בתוספת אורז מבושל וירקות מאודים, אם אתה רוצה.