חזיר סלט אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אם יש לכם תיבול עיסוי התחת של פאולה, בתוספת 2 כפות רוטב ברביקיו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: אסייתי סלאב ספרינג רולס, לחמניות קיץ אסייתיות מתובלות, ו לחמניות טריות עם שרימפס ודבש סלט ליים.
הוראות
1
* עיסוי התחת הוא תערובת של פפריקה, שום ואבקת בצל
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצל
פפריקה
שום
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
4
צלי במקום במחבת. לשפשף תערובת תיבול על צלי. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 3 שעות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
5
תן לצלי להתקרר לגעת ולגרוס את הבשר במזלג. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של חזיר מגורר (להזמין כל שאריות בשר לשימוש אחר), תערובת סלט, סלרי, חמוצים להתענג. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ותיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
מלפפון חמוץ להתענג
חזיר משך
תיבול
תערובת סלט כרוב
סלרי
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים על תערובת חזיר, משליכים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
7
מניחים עטיפת אגרול 1 על משטח שטוח נקי עם פינה אחת מצביעה לעברך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות מברשת פינות עם מים. כפית 1/3 כוס מילוי חזיר במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה שנותרה, לחיצה בעדינות כדי לאטום. התוצאה הסופית צריכה להיראות כמו מעטפה.
מרכיבים שתצטרך
מים
חזיר
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
10
מטגנים אגרולים, בקבוצות במשך כ 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ביצה
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
12
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
13
* עיסוי התחת הוא תערובת של פפריקה, שום ואבקת בצל
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצל
פפריקה
שום
14
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
16
צלי במקום במחבת. לשפשף תערובת תיבול על צלי. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 3 שעות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
17
תן לצלי להתקרר לגעת ולגרוס את הבשר במזלג. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של חזיר מגורר (להזמין כל שאריות בשר לשימוש אחר), תערובת סלט, סלרי, חמוצים להתענג. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ותיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
מלפפון חמוץ להתענג
חזיר משך
תיבול
תערובת סלט כרוב
סלרי
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
יוצקים על תערובת חזיר, משליכים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
19
מניחים עטיפת אגרול 1 על משטח שטוח נקי עם פינה אחת מצביעה לעברך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות מברשת פינות עם מים. כפית 1/3 כוס מילוי חזיר במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה שנותרה, לחיצה בעדינות כדי לאטום. התוצאה הסופית צריכה להיראות כמו מעטפה.
מרכיבים שתצטרך
מים
חזיר
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
21
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
22
מטגנים אגרולים, בקבוצות במשך כ 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ביצה
23
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
24
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
25
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
26
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.