קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות24
ציון בריאות17
מגזין

חזיר סלט אגרול

חזיר סלט אגרול
חזיר סלט אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אם יש לכם תיבול עיסוי התחת של פאולה, בתוספת 2 כפות רוטב ברביקיו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: אסייתי סלאב ספרינג רולס, לחמניות קיץ אסייתיות מתובלות, ו לחמניות טריות עם שרימפס ודבש סלט ליים.

הוראות

1
* עיסוי התחת הוא תערובת של פפריקה, שום ואבקת בצל
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצלאבקת בצל
פפריקהפפריקה
שוםשום
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
צלי במקום במחבת. לשפשף תערובת תיבול על צלי. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 3 שעות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
5
תן לצלי להתקרר לגעת ולגרוס את הבשר במזלג. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של חזיר מגורר (להזמין כל שאריות בשר לשימוש אחר), תערובת סלט, סלרי, חמוצים להתענג. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ותיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מלפפון חמוץ להתענגמלפפון חמוץ להתענג
חזיר משךחזיר משך
תיבולתיבול
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
סלריסלרי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים על תערובת חזיר, משליכים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
7
מניחים עטיפת אגרול 1 על משטח שטוח נקי עם פינה אחת מצביעה לעברך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות מברשת פינות עם מים. כפית 1/3 כוס מילוי חזיר במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה שנותרה, לחיצה בעדינות כדי לאטום. התוצאה הסופית צריכה להיראות כמו מעטפה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חזירחזיר
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
10
מטגנים אגרולים, בקבוצות במשך כ 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
13
* עיסוי התחת הוא תערובת של פפריקה, שום ואבקת בצל
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצלאבקת בצל
פפריקהפפריקה
שוםשום
14
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
16
צלי במקום במחבת. לשפשף תערובת תיבול על צלי. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 3 שעות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
17
תן לצלי להתקרר לגעת ולגרוס את הבשר במזלג. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של חזיר מגורר (להזמין כל שאריות בשר לשימוש אחר), תערובת סלט, סלרי, חמוצים להתענג. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ותיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מלפפון חמוץ להתענגמלפפון חמוץ להתענג
חזיר משךחזיר משך
תיבולתיבול
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
סלריסלרי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
יוצקים על תערובת חזיר, משליכים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
19
מניחים עטיפת אגרול 1 על משטח שטוח נקי עם פינה אחת מצביעה לעברך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות מברשת פינות עם מים. כפית 1/3 כוס מילוי חזיר במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה שנותרה, לחיצה בעדינות כדי לאטום. התוצאה הסופית צריכה להיראות כמו מעטפה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חזירחזיר
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
21
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
22
מטגנים אגרולים, בקבוצות במשך כ 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
23
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
24
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
25
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
26
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.