חזיר עם זיגוג לימון ופלפל
חזיר עם זיגוג לימון ופלפל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 872 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפלים כבושים, בשר חזיר, חרדל מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כרוב ניצנים מזוגג עם לימון ופלפל, סלמון מזוגג מייפל עם מלפפון חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, להסיר את הקליפה מן החזיר, משאיר שכבה של שומן מסביב כי הוא לפחות 1/4 אינץ ' עבה. עמוק ציון השומן בתבנית crosshatch במרווחים 1/2 אינץ'.
מעבירים את החזיר למחבת צלייה גדולה ומפזרים את פרוסות הלימון והבצל סביבו.
מוסיפים את ציר העוף או מרק למחבת הצלייה.
במעבד מזון, משלבים את המרמלדה לימון ליים, פלפלים כבושים, חרדל, מיץ לימון ובורבון, ומעבדים לתוך מחית גס.
מברשת את החלק העליון של בשר חזיר עם 2 כפות של זיגוג לימון-כבוש-פלפל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 שעה.
מברשת את החזיר עם כוס 1/2 scant של זיגוג ואופים במשך 1 שעה.
מברשת עם עוד כוס 1/2 של זיגוג ואופים עד החזיר הוא השחמה מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 155, כ 30 דקות יותר.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך. מסננים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן.
מעבירים את המיצים לסיר בינוני, ומרתיחים עד מופחת 2 1/2 כוסות, על 5 דקות.
לטאטא את תרחיף קורנפלור, ולהוסיף אותו המיצים בסיר יחד עם הנותרים 1/2 כוס זיגוג. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מעובה, על 3 דקות. פורסים את החזיר ומגישים עם הרוטב.