חזיר וצדפות פורטוגזיות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . . אם יש לך פלפל טחון, ירך חזיר, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו חזיר פורטוגזי עם צדפות, צלי חזיר בסגנון פורטוגזי עם צדפות מאודות, ו צדפות מאודות פורטוגזיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את היין, שום, אורגנו, מלח, פלפל, עלי דפנה וכמון בצלחת זכוכית או קערה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
אורגנו
שום
פלפל
כמון
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים יחד.
3
מוסיפים חזיר וזורקים למעיל. מכסים צלחת או קערה ומקררים כדי להשרות במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל וקמח עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
הסר חזיר מן המנה או קערה (הזמנת מרינדה) ולהוסיף למחבת; חום במהירות, ולאחר מכן להוסיף קוביות תפוחי אדמה, מרינדה שמורות, שעועית, פלפל קאיין וצדפות או מולים. מבשלים עד לפתיחה, כ -7 דקות.