קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

חזיר פלפל עם רוטב שמנת אסטי

חזיר פלפל עם רוטב שמנת אסטי
המתכון פלפל חזיר עם רוטב שמנת אסטי יכול להתבצע בערך 30 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 322 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, פפריקה, פלפל גרוס גס וקצפת כבדה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזיר פלפל, קרם חזרת וקרוסטיני רימונים, חזיר פלפל עם רוטב פטריות-דיגבי, ו מדליוני חזיר מפולפלים ברוטב פטריות חריף.

הוראות

1
משטחים חזיר ל-1/2 אינץ'. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפלפל, הפפריקה ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים חזיר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים חזיר ב -1 כף שמן בקבוצות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות והבצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים מרק ואסטי ספומנטה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים 3-5 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר למחבת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
SpumanteSpumante
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)