קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

חזיר פלפל עם רוטב שמנת אסטי

חזיר פלפל עם רוטב שמנת אסטי
המתכון פלפל חזיר עם רוטב שמנת אסטי יכול להתבצע בערך 30 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 322 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, פפריקה, פלפל גרוס גס וקצפת כבדה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזיר פלפל, קרם חזרת וקרוסטיני רימונים, חזיר פלפל עם רוטב פטריות-דיגבי, ו מדליוני חזיר מפולפלים ברוטב פטריות חריף.

הוראות

1
משטחים חזיר ל-1/2 אינץ'. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפלפל, הפפריקה ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים חזיר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים חזיר ב -1 כף שמן בקבוצות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות והבצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים מרק ואסטי ספומנטה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים 3-5 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר למחבת ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
SpumanteSpumante
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי