חזיר פלפל עם רוטב שמנת אסטי
המתכון פלפל חזיר עם רוטב שמנת אסטי יכול להתבצע בערך 30 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 322 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, פפריקה, פלפל גרוס גס וקצפת כבדה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזיר פלפל, קרם חזרת וקרוסטיני רימונים, חזיר פלפל עם רוטב פטריות-דיגבי, ו מדליוני חזיר מפולפלים ברוטב פטריות חריף.
הוראות
משטחים חזיר ל-1/2 אינץ'. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפלפל, הפפריקה ואבקת השום.
מוסיפים חזיר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים חזיר ב -1 כף שמן בקבוצות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות. מניחים בצד ושומרים על חום.
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות והבצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מוסיפים מרק ואסטי ספומנטה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים 3-5 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר למחבת ומחממים.