חזיר צלוי
חזיר צלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 80%. נסו צלי חזיר צלוי בתנור פשוט, צלי כתר של חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, ו צלעות חזיר אפטאון ורוטב תפוחים: צלעות חזיר צלויות עם תפוחים אסקלופדיים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
מכניסים את הבשר למחבת צלייה וצולים אותו במשך 8 שעות. לא הוסיף מלח.
מוציאים את החזיר מהתנור לקרש חיתוך.
תנו לנוח עד שיתקרר מספיק לטיפול, ואז קרעו והוסיפו לקערת הגשה.
מחית את מיץ הלימון, השום, היין הלבן, שמן הזית, המלח והפלפל בבלנדר.
מעבירים את המחית לקערת הגשה קטנה.
מגישים את החזיר הנמשך עם רוטב המוג ' ו. אם תרצה, ניתן להגיש את החזיר עם אורז מאודה, שעועית שחורה ומדורוס (פלנטנים).