קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

חזיר צלוי לחג הפסחא

חזיר צלוי לחג הפסחא
חזיר פסחא קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. זה מושלם עבור פסחא. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חזיר, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו טלה צלוי לחג הפסחא, תפריט הפסחא שלי: דגים צלויים, ו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). יש לשטוף את החזיר ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את החזיר במחבת קלייה רדודה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, סירופ מייפל, סוכר חום ואבקת בצל. מעיל את החזיר לחלוטין עם זיגוג באמצעות כף או מברשת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
צולים את החזיר שנחשף במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תן לו לנוח במשך כ -15 דקות לפני גילוף כדי למנוע ממנו להתייבש.