חזיר צלוי עם פירות יבשים ודלעת
חזיר צלוי עם פירות יבשים ודלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 86 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: צלי חזיר עם פירות חורף ורוטב פורט, טנדרלוין צלוי של חזיר ממולא בפירות וירקות מתובלים, ו צלי חזיר עם קומפוט פירות יבשים.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
מסננים במסננת מעל קערה; נוזל מילואים.
מערבבים פירות וקינמון; להפריש.
חותכים חתך אופקי 1 1/2 אינץ ' רחב דרך מרכז החזיר כדי ליצור כיס באמצעות סכין ארוכה, דקה. דחוף את תערובת משמש לתוך הכיס באמצעות הידית של כף עץ כדי לעזור לדחוף את תערובת משמש למרכז חזיר.
מניחים את החזיר על מחבת broiler; להכניס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מערבבים סוכר, ג ' ינג ' ר, מלח ופלפל.
יוצקים 1/2 כוס שמורות נוזל מעל חזיר; מפזרים תערובת סוכר.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 (לא להסיר חזיר מהתנור); אופים ב 325 במשך 25 דקות. מסדרים את הדלעת סביב חזיר.
אופים ב 325 דקות נוספות 45 או עד המדחום רושם 160 (מעט ורוד), חזיר צוף עם נוזל שנותר כל 15 דקות.
מניחים חזיר על מגש הגשה; מכסים בנייר כסף.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.