אם יש לכם, פירורי לחם panko, אכילת תפוחיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר דביק עם אטריות אורז, חזיר בסגנון שנחאי Zongzi (כופתאות אורז דביקות), ו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את השמן במחבת גדולה ולהוסיף את הבצל, גזר ותפוחים. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד מתרכך, ערבוב כמה פעמים. לחשוף את המחבת, להגביר את החום, להוסיף את השום ולבשל במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את אבקת קארי וג ' ינג ' ר. מבשלים 1 דקות יותר, ואז מערבבים את עגבניות טהור, דבש, סויה תירס. מערבבים בהדרגה את המניה ומבשלים במשך 5 דקות עד שהירקות רכים לחלוטין והרוטב התעבה. בליץ עם בלנדר או liquidiser עד חלקה, ואז העונה כדי לטעום עם שמן שומשום, מלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן, חתוך לקוביות
קורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בעוד הרוטב הוא בישול, לשים את החזיר בין 2 גיליונות של הסרט נצמד bash עם מערוך עד הבשר הוא על 1 ס " מ עבה. בקערה רדודה, לשפשף יחד את הפירורים, כורכום ושמן עם כמה תיבול. הכה את הלבן ביצה עם מזלג עד קצת מקציף ויש לי מגש אפייה שאינו מקל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כורכום
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את האורז בסיר עם 400 מ " ל מים קרים וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, מכסים, ואז מבשלים במשך 10 דקות. תוריד את החום ולהניח בצד עד מוכן לשרת את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
טובלים כל חתיכת חזיר לתוך הביצה, ולאחר מכן את הפירורים, לחיצה עליהם על פני השטח לפני העברת הבשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
אופים את החזיר במשך 10-15 דקות או עד זהב פריך, מפנה פעם אחת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם אורז ורוטב katsu, מעוטר כוסברה, אם באמצעות, בתוספת ג ' ינג ' ר כבוש, אם אתה רוצה.