אם יש לכם, פירורי לחם panko, אכילת תפוחיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר דביק עם אטריות אורז, חזיר בסגנון שנחאי Zongzi (כופתאות אורז דביקות), ו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את השמן במחבת גדולה ולהוסיף את הבצל, גזר ותפוחים. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד מתרכך, ערבוב כמה פעמים. לחשוף את המחבת, להגביר את החום, להוסיף את השום ולבשל במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את אבקת קארי וג ' ינג ' ר. מבשלים 1 דקות יותר, ואז מערבבים את עגבניות טהור, דבש, סויה תירס. מערבבים בהדרגה את המניה ומבשלים במשך 5 דקות עד שהירקות רכים לחלוטין והרוטב התעבה. בליץ עם בלנדר או liquidiser עד חלקה, ואז העונה כדי לטעום עם שמן שומשום, מלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בצל לבן, חתוך לקוביות
קורצים שומשום לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בעוד הרוטב הוא בישול, לשים את החזיר בין 2 גיליונות של הסרט נצמד bash עם מערוך עד הבשר הוא על 1 ס " מ עבה. בקערה רדודה, לשפשף יחד את הפירורים, כורכום ושמן עם כמה תיבול. הכה את הלבן ביצה עם מזלג עד קצת מקציף ויש לי מגש אפייה שאינו מקל מוכן.