חזיר קל עם רוטב הויסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. אם יש לכם שומשום, מלח ופלפל, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. מתכונים דומים: פרוסות חזיר ברוטב הויסין, חזיר ואטריות עם הויסין-רוטב בוטנים, ו לחמניות חזיר מאודות עם רוטב הויסין.
הוראות
1
לקצץ עודף שומן עור כסף מ tenderloin.
2
חותכים לחתיכות 1 אינץ', לטפוח עם מגבות נייר, לשפשף עם קצת שמן שומשום, ומתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מניחים מחבת בינונית על חום גבוה בינוני, מוסיפים 1 כף שמן שומשום. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים חזיר ומבשלים עד השחמה ובישול חלקית, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
מוסיפים שרי והויסין, מערבבים לשלב ומבשלים עד שהשעועית רכה והרוטב מצטמצם מעט וריח השרי מבושל, כ -4 דקות. להחזיר חזיר לסיר, להפוך מעיל ברוטב, העונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.