חזיר תפוז בגריל (גודל קהל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חזיר תפוז בגריל (גודל הקהל). מתכון זה מספק 16 מנות. עם 357 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ברביקיו, שמן צמחי, בשר חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו בייקון בגריל-צ'יזבורגרים (גודל קהל), מינסטרונה בגודל קהל, ו אגרוף פטל (גודל קהל) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מיץ תפוזים, דבש, עירית ושמן. הפוך חתכים על גבי בשר חזיר על 1/2 אינץ ' זה מזה ו 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מניחים חזיר בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון.
יוצקים תערובת מיץ תפוזים על בשר חזיר; להפוך את המעיל. מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר בשר חזיר מן המרינדה; מרינדה מילואים. מכסים וגריל חזיר מעל חום נמוך 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות, צחצוח עם מרינדה 2 או 3 פעמים ולהפוך פעם או פעמיים, עד מחומם דרך. תשליך את שאריות המרינדה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב רוטב ברביקיו, ריבה וחרדל. מבשלים על אש נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעורבב היטב.
רוטב מברשת על ירך חזיר. גריל 10 עד 15 דקות יותר או עד מזוגג.
מגישים בשר חזיר עם רוטב שנותר.