חזירים ללא גלוטן בשמיכה
אם יש לכם נקניקיות קוקטייל, קמח אורז, בתוספת חלב נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזירים בשמיכה – פחמימות ושמיכות ללא גלוטן, חזירים בשמיכה, ו חזירים בשמיכה.
הוראות
מחממים התנור ל 400ºF. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח האורז הלבן, קורנפלור, קמח אורז מתוק, אבקת אפייה, סוכר ומלח.
מוסיפים את החמאה, באמצעות האצבעות או חותך מאפה, לעבוד אותו לתוך תערובת הקמח עד לא חתיכות גדולות להישאר. התערובת צריכה להיות גסה, עם חלוקי נחל זעירים של חמאה מופץ ביסודיות ברחבי.
באמצעות כף עץ, מערבבים ב 1/2 כוס חלב וביצה 1. תערובת עד צורות בצק. הבצק יהיה יבש ולא יחזיק מעמד, להוסיף התזה (כ 2 כף) יותר חלב עד הבצק הוא מוצק ויוצר כדור כאשר מעוגל בין כפות הידיים.
קמצוץ את כדורי בצק קטנים, על 1 כפית נדיבה כל אחד. לחץ את הבצק באופן שווה סביב נקניקיית קוקטייל כדי לצפות את הנקניקייה. תשאיר קצוות של הנקניקייה חשופים. אל תדאג שהז ' קט עם הבצק יהיה מושלם. אתה רק רוצה למלא את הנקניק בבצק. מראה לא משנה.
מניחים על המחבת מוכנה. חזור עד שכל הבצק ו בולבולים משמשים.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה הנותרת ועל 1 כף חלב עם מזלג. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את תערובת הביצים על כל לעטוף בצק.
אופים 15 עד 18 דקות, עד שהבצק הוא חום זהוב בהיר.