חזרת ושום צלעות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1378 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן למנה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. גשו לסופר וקנו שמן זית, צלי בקר צלעות, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 81%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו חזרת ושום פריים ריב, פריים ריב עם רוטב חזרת, ו פריים ריב עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הניחו את הבקר בתבנית צלייה גדולה כשצד העצם כלפי מטה. (הצלעות משמשות כמתלה צלייה טבעי.) בקערה קטנה מועכים יחד את השום, חזרת, מלח, פלפל ושמן זית ליצירת עיסה. לעסות את העיסה בנדיבות על כל הצלייה. מפזרים את הירקות והשום החצוי סביב הבשר ומזלפים עליהם 2 ספירת שמן.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
ירק
שמן זית
שום
פלפל
בקר
עצם
בשר
צלעות
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קערה
4
מכניסים את התבנית לתנור וצולים את הבקר כ -1 1/2 עד 2 שעות לבינוני-נדיר (או כ -20 דקות לקילו). בדוק את הטמפרטורה הפנימית של הצלי בכמה מקומות בעזרת מדחום לקריאה מיידית; עליו לרשום 125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
5
מוציאים את הבקר ללוח גילוף ונותנים לו לנוח 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ -10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
בשר
6
מוציאים את הירקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
7
יוצקים את מיצי התבנית למפריד שומן או לקערה קטנה ומניחים בצד כדי לאפשר למיצי השומן והבקר להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
8
יוצקים וזורקים את השומן. תשתמשו במיצי הבקר הטעימים לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בקר
9
מניחים מחבת נקייה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את החמאה וטפטוף שמן בן 2 ספירות. כאשר החמאה מתחילה קצף. מוסיפים את הפטריות והטימין; ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
חמאה
טימין
שמן בישול
11
מוסיפים את היין האדום, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות תקועות; ואז מבשלים ומערבבים להתאדות האלכוהול. כשהיין כמעט נעלם, מוסיפים את מיצי הבקר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
יין
אלכוהול
בקר
12
הניחו לנוזל להתבשל ואז הורידו אותו מהאש. מערבבים פנימה את השמנת והעירית, ומתבלים במלח ופלפל.