חטיפי אבטיח ליים קפואים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? חטיפי אבטיח ליים קפואים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, אבטיח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו אבטיח קפוא אגואה פרסקה, אבטיח-סיד אגואה פרסקה קפוא, ו ברים עוגת גבינה ליים קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ 'מרובע אפייה מחבת (2 אינץ' עמוק) עם ניילון לעטוף או נייר קלף, עוזב 2 אינץ ' שיפוע. שים מחבת מרופדת במקפיא.
קוצצים גס אבטיח בשר (להשאיר זרעים), ואז פירה מספיק כדי להניב 2 1/2 כוסות בבלנדר.
מוסיפים סוכר, מיץ וטקילה לפרה ומערבבים 30 שניות.
להקפיא סורבה במכונת גלידה.
העברה לתבנית אפייה מרופדת, החלקה למעלה. שים במקפיא להקשיח, לפחות 1 שעה.
להקציף יחד חלב מרוכז, גרידה, ומיץ. Beat שמנת עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז בעדינות לקפל לתוך תערובת חלב מרוכז.
מורחים על סורבה, מחליק למעלה. להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.
כדי לשרת, להרים קינוח מחבת באמצעות לעטוף פלסטיק.
חותכים לתוך 12 ברים ומגישים על צלחות מקורר.
קינוח יכול להיות קפוא (מכוסה פעם קפוא לחלוטין) עד 3 ימים.
חתוך לסורגים ממש לפני ההגשה.