קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי אגוזים מתוקים ומלוחים

חטיפי אגוזים מתוקים ומלוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מתוק ומלוח ברים אגוז פריך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, בוטנים, סירופ זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו פריך מתוק ומלוח עוף, עוגיות מתוקות, מלוחות, לעיסות ופריכות, ו מתוק, מלוח, פריך, תפוח קמצן וסלט סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להיות עדיין הלב הפועם שלי! או אולי זה לא הדבר הטוב ביותר לומר כאן, בהתחשב בסבירות של חתיכה מעייפת זו של עודף שוקולד גרימת רק תוצאה כזו. לא הייתי רוצה לעשות את זה לעתים קרובות כל כך, כל כך בלתי אפשרי זה להתרחק עם כל הרשעה. אני חושש שזה המקביל למטבח לקראק-קוקאין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2
עדיין, כמו שהצרפתים אומרים " הכל במתינות, אפילו במתינות."זה מופרך להפליא, גס רוח באופן פרוע. אני אוהב את זה.
3
המפתח הוא איזון רועם בין מתוק ומלוח: זה כמו כמה klaxons הולך בראש שלך כמו שאתה אוכל. וזה מוזר שלמרות שאני בדרך כלל נמנע מנחת שוקולד חלב, אני מעדיף את זה כאן לגרסה המעורבת מריר-מתוק-וחלב. לא שגם הוא רע, ומכיוון שהמושבעים מתאימים לזה, אני מרגיש שזה נכון רק להזהיר אותך על כל אפשרות. בשביל מה זה שווה, אני אוהב את הגרסה הכהה במחבת העגולה וחותכים לפלחי רזה מסוג panforte, וגרסת שוקולד החלב המועדפת שלי להגדיר במחבת מלבנית לחתוך ללוחות גושי, גוץ (במקום כמו שאני מרגיש ונראה כמו אחרי אכילת יותר מדי מהם).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קו המחבת springform שלך עם רדיד אלומיניום או להשתמש במחבת לסכל.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
לשבור או לקצוץ את השוקולד לחתיכות, ושחרר לתוך סיר מבוסס כבד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את החמאה ואת הסירופ, לשים על חום נמוך, ולהמיס בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
הפוך את הבוטנים לקערה, ולרסק את סוכריות חלת הדבש עם הידיים שלך, לתת את הריסות הזהב-מנצנץ ליפול לתוך האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
קח את תערובת שוקולד מומסת את החום ומערבבים את הבוטנים ואת סוכריות חלת דבש כתוש, ואז להטות ישר לתוך מחבת springform או לסכל. להחליק את החלק העליון של התערובת ככל שאתה יכול, לחיצה למטה עם מרית סיליקון או ויניל בכפפה חד פעמי יד. לשים לתוך המקרר במשך כ 4 שעות, ולאחר להגדיר, לחתוך לפרוסות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
שים לב מראש: הברים יכולים להתבצע 1 יום קדימה.
10
העברת פרוסות מיכל אטום, שכבות עם נייר קלף, ולאחסן במקרר. שומר במשך 3 עד 4 ימים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג