חטיפי אגוזים מתוקים ומלוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מתוק ומלוח ברים אגוז פריך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, בוטנים, סירופ זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו פריך מתוק ומלוח עוף, עוגיות מתוקות, מלוחות, לעיסות ופריכות, ו מתוק, מלוח, פריך, תפוח קמצן וסלט סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
להיות עדיין הלב הפועם שלי! או אולי זה לא הדבר הטוב ביותר לומר כאן, בהתחשב בסבירות של חתיכה מעייפת זו של עודף שוקולד גרימת רק תוצאה כזו. לא הייתי רוצה לעשות את זה לעתים קרובות כל כך, כל כך בלתי אפשרי זה להתרחק עם כל הרשעה. אני חושש שזה המקביל למטבח לקראק-קוקאין.
עדיין, כמו שהצרפתים אומרים " הכל במתינות, אפילו במתינות."זה מופרך להפליא, גס רוח באופן פרוע. אני אוהב את זה.
המפתח הוא איזון רועם בין מתוק ומלוח: זה כמו כמה klaxons הולך בראש שלך כמו שאתה אוכל. וזה מוזר שלמרות שאני בדרך כלל נמנע מנחת שוקולד חלב, אני מעדיף את זה כאן לגרסה המעורבת מריר-מתוק-וחלב. לא שגם הוא רע, ומכיוון שהמושבעים מתאימים לזה, אני מרגיש שזה נכון רק להזהיר אותך על כל אפשרות. בשביל מה זה שווה, אני אוהב את הגרסה הכהה במחבת העגולה וחותכים לפלחי רזה מסוג panforte, וגרסת שוקולד החלב המועדפת שלי להגדיר במחבת מלבנית לחתוך ללוחות גושי, גוץ (במקום כמו שאני מרגיש ונראה כמו אחרי אכילת יותר מדי מהם).
קו המחבת springform שלך עם רדיד אלומיניום או להשתמש במחבת לסכל.
לשבור או לקצוץ את השוקולד לחתיכות, ושחרר לתוך סיר מבוסס כבד.
מוסיפים את החמאה ואת הסירופ, לשים על חום נמוך, ולהמיס בעדינות יחד.
הפוך את הבוטנים לקערה, ולרסק את סוכריות חלת הדבש עם הידיים שלך, לתת את הריסות הזהב-מנצנץ ליפול לתוך האגוזים.
קח את תערובת שוקולד מומסת את החום ומערבבים את הבוטנים ואת סוכריות חלת דבש כתוש, ואז להטות ישר לתוך מחבת springform או לסכל. להחליק את החלק העליון של התערובת ככל שאתה יכול, לחיצה למטה עם מרית סיליקון או ויניל בכפפה חד פעמי יד. לשים לתוך המקרר במשך כ 4 שעות, ולאחר להגדיר, לחתוך לפרוסות לפי הצורך.
שים לב מראש: הברים יכולים להתבצע 1 יום קדימה.
העברת פרוסות מיכל אטום, שכבות עם נייר קלף, ולאחסן במקרר. שומר במשך 3 עד 4 ימים.