קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית

חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית
חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בראוניז קמח קוקוס עם גנאש שוקולד מאפייה ללא דגנים יומיומית על ידי קלי סמית, אפייה ללא דגנים יומיומית, ו Paleo דרום ביסקוויטים מאפייה ללא דגנים יומיומיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים היטב עם הידיים.
1
מערבבים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול על מים לא ממש מבשלים. כאשר נמס, להקציף כדי להחליק, ואז להסיר את המחבת מהחום. לגרד את השוקולד לקערה בינונית וקריר לפושר. מחממים התנור ל 325oF.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לטאטא את הסוכר, ביצים, וניל לתוך השוקולד הפושר. מערבבים את קמח העוגה, ערבוב עד חלקה. מערבבים באגוזים. לגרד את הבלילה על הקרום וחלק עם כף.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
אופים על מתלה התנור המרכזי במשך 35 דקות בלבד-כבר לא. מגניב על מדף. מקררים כשעה לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מגישים בטמפרטורת החדר. עושה 16 ברים.