קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית

חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית
חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בראוניז קמח קוקוס עם גנאש שוקולד מאפייה ללא דגנים יומיומית על ידי קלי סמית, אפייה ללא דגנים יומיומית, ו Paleo דרום ביסקוויטים מאפייה ללא דגנים יומיומיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים היטב עם הידיים.
1
מערבבים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול על מים לא ממש מבשלים. כאשר נמס, להקציף כדי להחליק, ואז להסיר את המחבת מהחום. לגרד את השוקולד לקערה בינונית וקריר לפושר. מחממים התנור ל 325oF.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לטאטא את הסוכר, ביצים, וניל לתוך השוקולד הפושר. מערבבים את קמח העוגה, ערבוב עד חלקה. מערבבים באגוזים. לגרד את הבלילה על הקרום וחלק עם כף.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אופים על מתלה התנור המרכזי במשך 35 דקות בלבד-כבר לא. מגניב על מדף. מקררים כשעה לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים בטמפרטורת החדר. עושה 16 ברים.