חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית
חטיפי בוץ שוקולד מאפייה יומיומית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בראוניז קמח קוקוס עם גנאש שוקולד מאפייה ללא דגנים יומיומית על ידי קלי סמית, אפייה ללא דגנים יומיומית, ו Paleo דרום ביסקוויטים מאפייה ללא דגנים יומיומיים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה בינונית.
מערבבים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול על מים לא ממש מבשלים. כאשר נמס, להקציף כדי להחליק, ואז להסיר את המחבת מהחום. לגרד את השוקולד לקערה בינונית וקריר לפושר. מחממים התנור ל 325oF.
לטאטא את הסוכר, ביצים, וניל לתוך השוקולד הפושר. מערבבים את קמח העוגה, ערבוב עד חלקה. מערבבים באגוזים. לגרד את הבלילה על הקרום וחלק עם כף.
אופים על מתלה התנור המרכזי במשך 35 דקות בלבד-כבר לא. מגניב על מדף. מקררים כשעה לפני חיתוך.
מגישים בטמפרטורת החדר. עושה 16 ברים.