קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעורה פטריות בקר

מרק שעורה פטריות בקר
מרק שעורה פטריות בקר יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות כפתור, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מרק פטריות, שעורה ובשר בקר, בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ו ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר מרק גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה; מוסיפים 2 כפות שמן. מתבלים את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל. צור את הבשר מכל הצדדים עד להשחמה טובה; זה ייקח בערך 15 דקות. הניחו את הבשר בצד ומחו את המחבת במגבת נייר. מנמיכים את החום בינוני, להוסיף את השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי למחבת עד למכרז, כ -10 דקות. החזירו את הבשר למחבת עם המים. מביאים לרתיחה, להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, לכסות, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד הבשר הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הקורנית, השעורה והעגבניה, ממשיכים להרתיח את המרק, מכוסים, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
עגבנייהעגבנייה
טימיןטימין
מרקמרק
4
בינתיים, במחבת סאוט בינונית, לחמם את החמאה על חום בינוני גבוה, להוסיף את הפטריות ו לטגן עד הזהב, על 10 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים אותן למרק, ומבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
חמאהחמאה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הבשר מן המרק; לחתוך את הבשר מן העצם ואת הקוביות. לרפרף כל שומן מפני השטח של המרק עם מצקת או כף גדולה. החזירו את הבשר למרק עם הפטרוזיליה. מתבלים את המרק עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מגישים בקערות חמות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה