חטיפי גרנולה
חטיפי גרנולה הם אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. אם יש לכם שוקולד שקדים, שקדים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה לדרך, On-The-Go חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה דלי שומן.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה, לזרוק את שיבולת השועל עם שמן קנולה, חמאה מומסת ומלח.
מורחים את התערובת על 2 סדינים אפייה וטוסט בתנור במשך 15 עד 20 דקות, רועד את המחבת פעמיים ולוודא שהם לא לשרוף.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. הפחת את החום ל-325 מעלות F.In סיר בינוני, לשלב את הסוכר החום, דבש, מיץ תפוחים דבשה.
מחממים את התערובת לאט, ערבוב עד כל בשילוב. מערבבים בוניל.לזרוק יחד את שיבולת השועל קלוי, דגני אורז, נבט חיטה, פקאן ושקדים.
יוצקים את תערובת הסוכר, ערבוב כפי שאתה שופך. לזרוק לשלב; זה יהיה דביק!לחץ לתוך 1 תבנית אפייה (משומן היטב עם חמאה, או מחבת קו עם רדיד רדיד וגריז) ואופים עד הזהב, על 20-25 דקות.
חותכים חתיכות עם סכין חדה ולהסיר מהמחבת. OPTIONALDip את חטיפי גרנולה מקורר ישר לתוך שוקולד נמס, כך העליון הוא רגיל והתחתון הוא מכוסה שוקולד. הגדר על קלף עד סט, דבק במקרר כדי לזרז את זה יחד במידת צורך.יאם יאם!