חטיפי גרנולה שוקולד וחמאה
שוקולד וצ'יפס חמאה חטיפי גרנולה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חטיפי עוגת גבינה שוקולד עם שבבי חמאה וקרום בראוני פריכים {מוארים}, חטיפי גרנולה תוצרת בית: פצפוצי שוקולד ואגוזים, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית עם שקדים, פירות יבשים ושבבי שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה גדולה וצולים את הפקאן במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הקוקוס לסדין האפייה וצולים יחד עם הפקאן עוד 4 דקות או עד שהקוקוס מתחיל להיות חום ופקאנים הופכים ארומטיים.
מוסיפים את שיבולת השועל ואת גרעיני החמניות לסדין אפייה וטוסט במשך כ 8 דקות, ערבוב כל 4 דקות, או רק עד שיבולת השועל מתחיל חום.
מוסיפים את שיבולת השועל הקלויה והזרעים לקערה עם האגוזים והקוקוס.
מוסיפים את פצפוצי האורז.להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ו קו 9×13 מחבת מתכת אינץ ' עם רדיד nonstick.מערבבים את המלח, החמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום יחד בסיר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת לרתוח על חום בינוני, מבלי לערבב, עד שהתערובת מגיעה ל-248 מעלות f או "שלב כדור מוצק" על מדחום מטגנים עמוקים או ממתקים.
הסר מהחום במהירות לשפוך סירופ על מרכיבים יבשים.
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
יוצקים לתוך המחבת. עם גיליון של רדיד nonstick, לחץ למטה שטוח.
מפזרים את השבבים על פני החלק העליון.
שים את המחבת בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות ב 450 מעלות F.
הסר מהתנור. הם יהיו חמים, תוססים ורגשניים.
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות. ציון הסורגים חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לעשות 14 עד 16 ברים, תלוי כמה רזה אתה רוצה אותם. אל תיפרדו (הם יהיו רגשניים מדי, בכל מקרה).
בואו להתקרר עוד שעה או עד ברים הם טמפרטורת החדר. פרקו אותם ועטפו אותם בנפרד.