קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות35
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תירס צונן

מרק תירס צונן
מרק תירס צונן נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 851 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, פופקורן עם קרמל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלון טל הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טל דבש מומלח-גרניטה ענבים כקינוח. נסו תירס צונן ומרק סרטנים, תירס צונן ומרק שרימפס, ו מרק תירס מקורר קטיפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הגרעינים של תירס מן הקורים. שמור את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
2
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את התירס, שום ובצל. זיעה עד שהתירס מעט חום והבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
תירסתירס
4
בזהירות להוסיף את הקורים ולמלא את הסיר עם מים עד התירס מכוסה. להעלות את החום ומרתיחים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הסר את התירס מהחום ולאפשר להתקרר. ואז להירגע לפחות 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
6
הסר את הקורים עם מלקחיים, ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את התירס והבצל. זה בסיס המרק. כדי להוסיף את חלב הקוקוס להתמזג שוב. להפריד את בסיס המרק לחלקים הרצויים למבוגרים ולילדים. מתבלים את הגרסה הבוגרת במלח, מיץ ליים וצ ' יפוטלה אדובו... החומר הזה חם, אז תעשה כמה שאתה רוצה או כמה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
מיץ לייםמיץ ליים
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
בצלבצל
מרקמרק
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מלקחייםמלקחיים
7
עבור הילדים, מתבלים את המרק במלח ומגישים קר, מעוטר בתירס קרמל.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן קרמלפופקורן קרמל
מלחמלח
מרקמרק
8
מגישים את המרק קר, מקושט עם כמה חתיכות של מלון דבש.
מרכיבים שתצטרך
מלון טל דבשמלון טל דבש
מרקמרק
9
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.