חטיפי טופי מצופים בשוקולד
חטיפי טופי מצופים בשוקולד עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות מייפל חלביות {עם טופי ביטים}, עוגיות שוקולד אגוז חלבית, ו חטיפי מנטה מצופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים פתיתי קוקוס על תבנית אפייה לא מגושמת.
אופים קוקוס בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 3 עד 5 דקות, עד קלוי, על 10 דקות.
מערבבים חלב מרוכז ממותק, קמח, סירופ תירס, סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, 2 כפיות תמצית וניל, ומלח יחד בקערה; מקפלים קוקוס קלוי.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך מעט השחמה, 25 עד 35 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין.
מחממים שוקולד צ ' יפס וחלב בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. מערבבים בסוכר של קונדיטורים, 2 כפות חמאה, ו 1 כפית תמצית וניל עד הציפוי הוא חלק, 2 עד 4 דקות.
מורחים ציפוי על ברים. להכניס למקרר 30 דקות לפני חיתוך.