חטיפי כלבלב II
. מתכונים דומים: חטיפי כלבלב II, פינוקי כלבלב זנגביל, ו תבשיל טוט כלבלב.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל מגולגלת, מרגרינה ומים רותחים. להפריש במשך 10 דקות.
מערבבים את קמח התירס, הסוכר, ו bouillon, מערבבים לתוך תערובת שיבולת שועל יחד עם ביצה וחלב עד חלקה. מקפלים בגבינה קרועה. מערבבים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק נוקשה אך מעשי. ללוש את הבצק לכמה סיבובים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותך עוגיות בצורת עצם או לחתוך לתוך מלבנים 1x3 אינץ'.
מקום פינוקים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.
הסר מסדין האפייה כדי להתקרר לחלוטין על מדפי תיל.