קרנות אגוז
קרנות אגוז יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 96 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מרגרינה, סוכר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: קרני שקדים, קרנות אגוז הונגריות, ו קרני פקאן.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח ומלח.
מוסיפים קיצור, 4 ביצים מוכות, חלב התאדה, שמרים וסוכר 1/4 כוס.
מערבבים ככל שאתה יכול בקערה, ולאחר מכן להפוך על משטח משוריין ללוש עד חלקה, על 5 דקות.
מניחים לתוך קערה משומנת, לכסות ו צמרמורת לילה.
כדי להפוך את המילוי: להמיס מרגרינה ומערבבים סוכר.
מערבבים את הקינמון והאגוזים; להסיר מן החום ולהניח בצד להתקרר. כאשר האגוזים מקוררים, מערבבים בביצה ומספיק חלב כדי להרטיב את המילוי.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרדדים את הבצק עד 1/4 אינץ ' בעובי.
מפזרים חלק מהסוכר הנותר על הבצק.
חותכים למשולשים קטנים על 3 אינץ 'ארוך ו 2 אינץ' בבסיס. שים כפית מילוי בבסיס המשולש והתגלגל לכיוון הנקודה.
רול בסוכר ולמקם 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל.