חטיפי לימון פשוטים של ג'ינה
אם יש לך ביצים, חמאה, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סרגלי סמואס פשוטים, עוגיות סוכר פשוטות, ו חטיפי עוגיות שיבולת שועל פשוטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
קוביות החמאה ולשים לתוך מעבד מזון עם הקמח, וסוכר. דופק במרווחים קצרים עד התערובת מתפוררת ודומה פירורי לחם גס.
מוסיפים את חלמון הביצה הקר, מלח ומים לתערובת, זה יעשה בצק מאפה.
מניחים את הבצק על משטח מקומח ונוצרים לכדור. לעטוף בניילון ולמקם במקרר עד קר.
כאשר הבצק קר, מניחים על משטח מקומח ומתגלגלים כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת 13 על ידי 9 אינץ'.
להקציף ביצים יחד ולהניח בצד.
בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, הקמח ואבקת האפייה יחד.
מוסיף את גרידת לימון ומיץ.
מערבבים את הביצים עד בשילוב טוב.
יוצקים את התערובת על הקרום אפוי par.
מניחים בתנור ואופים במשך 30 דקות עד שהמרכז קבע בחוזקה.
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים יחד ומתמזגים עם מערבל יד על נמוך עד שמנת. ציפוי מקטרת על חטיפי לימון.