חטיפי סופרבול: תירס קרמל Cajun
חטיפי סופרבול: תירס קרמל Cajun עשוי להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-361 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ תירס כפית, שמן צמחי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי סופרבול: עוגיות פאי נגיסות גלידה, חטיפים סופרבול: עוף באפלו קליפות בטטה, ו חטיפים סופרבול: נאצ'וס צ' יפס אפוי טעון (מתכונים דומים).
הוראות
לפני שתתחיל פופקורן, מחממים תנור ל 177°.
מעל חום גבוה, לחמם את השמן וליבה אחת של תירס. ברגע שהגרעין מתפוצץ, מוסיפים את הגרעינים הנותרים ומכסים.
להפחית את החום בינוני ולהקשיב. ברגע שאתה יכול לספור עד "1-2-3 לואיזיאנה" בלי לשמוע פופ, להסיר את הסיר מהחום ויוצקים פופקורן לתוך קערה גדולה.
ברגע שמתקרר, לזרוק פופקורן כך כל גרעינים unpopped ליפול לתחתית הקערה.
להעביר את התירס צץ נחמד לתוך קערה אחרת ולהשליך גרעיני unpopped.
בסיר קטן, מעל חום בינוני, לבשל את החמאה, סוכר חום, קאיין, מלח ים וסירופ תירס עד שזה רק מתחיל לבעבע בצדדים.
הסר את הסיר מהחום וקצף בסודה לשתייה. לאט לאט לשפוך את קרמל חם על פופקורן תוך ערבוב בעדינות. המשך לערבב את הפופקורן עד מצופה היטב.
מורחים את תירס הקרמל על תבנית אפייה גדולה.
אופים במשך כ 8 עד 12 דקות או עד הקרמל רק מתחיל להחשיך. הקפד לערבב סביב תירס קרמל פעם אחת, לאחר שש הדקות הראשונות או כך של אפייה.
בואו מגניב רק על טמפרטורת החדר. לשבור את כל אשכולות וליהנות!