חטיפי עוגת גבינה מוארים
ברים עוגת גבינה מוארים-Up הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם אוכמניות, גבינת neufchâtel, קרקרים גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: לקבלת קרם לימון עוגת גבינה ברים, חטיפי עוגת גבינה שוקולד עם שבבי חמאה וקרום בראוני פריכים {מוארים}, ו ברים תבלין דלעת מוארים.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, עוזב 2 אינץ ' overhang על 2 צדדים. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
הפוך את הקרום: הדופק קרקרים גרהם במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים סוכר ומלח, ומעבדים עד לשלב טוב.
מוסיפים חמאה ודופק רק עד שהתערובת מתחילה לבוא יחד; זה לא צריך ליצור כדור. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים במשך 25 דקות, או עד סט.
הפוך מילוי: עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. לגרד את הצדדים של קערה. להפחית את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף ביצים וחלבונים ביצה, אחד בכל פעם, מכות עד רק בשילוב. מקציפים במיץ לימון, וניל ומלח.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על הקרום. הקש על מחבת על השיש 3 או 4 פעמים כדי לפרוץ בועות אוויר במילוי.
מניחים מחבת על מחבת קלייה גדולה ומכניסים לתנור.
יוצקים מי ברז חמים למחבת צלייה עד שהוא עולה על סנטימטר סביב תבנית אפייה.
אופים במשך 40 דקות, או עד מילוי מוגדר רק. מגניב לחלוטין על מתלה תיל, ואז לכסות עם לסכל, להכניס למקרר לפחות 6 שעות או לילה.
השתמש בסכל כדי להרים עוגת גבינה מתוך מחבת על קרש חיתוך.
מחממים סכין חדה גדולה מתחת למים חמים; סכין יבש. לקצץ את הקצוות של עוגת גבינה. לחתוך בזהירות לתוך 24 ברים, שטיפת סכין תחת מים חמים וייבוש ביסודיות בין כל חתך.
להעביר ברים למגש הגשה. לקשט כל בר עם אוכמניות בפינה השמאלית העליונה כדי לדמות כוכבים על הדגל האמריקאי.
מניחים ג 'לי בשקית ziplock, שקית חותם חיתוך על 1/6 אינץ' בפינה אחת תחתונה. ג ' לי צינור בקווים דקים על כל בר דומה פסים על דגל. או לקשט עם מגוון של פירות יער טריים.
מגישים מיד, או לשמור מכוסה במקרר עד 3 ימים לקשט לפני ההגשה.