חטיפי פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא מספק כ 48 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. אם יש לך סודה לשתיה, שיבולת שועל מהירה בישול, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, חטיפי אפרסקים וקרם, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה בגודל 15 על 17 אינץ ' עם נייר קלף. במערבל חשמלי עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 2 דקות. במהירות נמוכה, להכות את הקמח והמלח עד הבצק הרך נוצר. לחץ על הבצק על החלק התחתון של הסדין ו 1/2 אינץ ' בצד.
אופים במרכז התנור במשך 20 דקות, עד הקרום הוא זהוב.
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, להמיס 3 כפות של החמאה עם 1/4 כוס של סוכר חום בהיר.
מוסיפים את התפוחים למחבתות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות. מערבבים חצי קינמון ואגוז מוסקט לתוך כל מחבת. מבשלים עד התפוחים הם קרמל ורך מאוד והנוזל הוא התאדה, כ 10 דקות יותר; לגרד את כל חתיכות דבוקות לתחתית המחבתות ולהוסיף עד 1/2 כוס מים לכל מחבת כדי למנוע חריכה.
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט עד זהוב וריחני, על 8 דקות.
בואו מגניב, ואז לחתוך בגסות את האגוזים. בקערה גדולה, מערבבים את שיבולת השועל עם הקמח, סוכר חום בהיר, קינמון, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או שני סכינים, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים את האגוזים ולחץ על התערובת לגושים.
מורחים את מילוי התפוח על הקרום. לפזר את הפירורים על גבי, לחיצה עליהם קלות לתוך שכבה אפילו.
אופים במרכז התנור במשך כ 1 שעה, עד הציפוי הוא זהב; לסובב את המחבת באמצע דרך האפייה.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך לתוך 2 אינץ ' ברים.