קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי פאי תפוחים

חטיפי פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא מספק כ 48 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. אם יש לך סודה לשתיה, שיבולת שועל מהירה בישול, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, חטיפי אפרסקים וקרם, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
קו גיליון אפייה בגודל 15 על 17 אינץ ' עם נייר קלף. במערבל חשמלי עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 2 דקות. במהירות נמוכה, להכות את הקמח והמלח עד הבצק הרך נוצר. לחץ על הבצק על החלק התחתון של הסדין ו 1/2 אינץ ' בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במרכז התנור במשך 20 דקות, עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בואו להתקרר על מדף.
1
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, להמיס 3 כפות של החמאה עם 1/4 כוס של סוכר חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
מוסיפים את התפוחים למחבתות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות. מערבבים חצי קינמון ואגוז מוסקט לתוך כל מחבת. מבשלים עד התפוחים הם קרמל ורך מאוד והנוזל הוא התאדה, כ 10 דקות יותר; לגרד את כל חתיכות דבוקות לתחתית המחבתות ולהוסיף עד 1/2 כוס מים לכל מחבת כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו מגניב.
1
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט עד זהוב וריחני, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2
בואו מגניב, ואז לחתוך בגסות את האגוזים. בקערה גדולה, מערבבים את שיבולת השועל עם הקמח, סוכר חום בהיר, קינמון, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או שני סכינים, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים את האגוזים ולחץ על התערובת לגושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מורחים את מילוי התפוח על הקרום. לפזר את הפירורים על גבי, לחיצה עליהם קלות לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
אופים במרכז התנור במשך כ 1 שעה, עד הציפוי הוא זהב; לסובב את המחבת באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך לתוך 2 אינץ ' ברים.