חטיפי פקאן Ii
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל חטיפי פאי פקאן השני. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו פקאן, תערובת עוגות, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
מילואים 2/3 תערובת עוגה כוס.
מערבבים יחד תערובת עוגה נותרת, מרגרינה, וביצה 1. טפיחה במחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15-20 דקות או עד חום זהוב.
מקציפים יחד 3 ביצים, וניל, שמורות 2/3 כוס תערובת עוגה, סירופ תירס, וסוכר חום.
מפזרים אגוזי פקאן על גבי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30-35 דקות.