חטיפי פשטידת דלעת
מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 55 מנות. אם יש לך שיבולת שועל מהירה בישול, תבלין פשטידת דלעת, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום לעטוף ריינולדס, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; ספריי עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר מגורען וסוכר חום בקערה בינונית עד מעורבב; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים שיבולת שועל ואגוזים.
מילואים תערובת 1 כוס שיבולת שועל; לחץ על הנותרים על החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים 15 דקות. מקציפים גבינת שמנת, הנותרים סוכר, ביצים, דלעת ותבלינים עם מיקסר עד מעורבב; לשפוך מעל הקרום.
מפזרים תערובת שיבולת שועל שמורה.
אופים 25 דקות. 10 דקות מגניבות. השתמש בנייר כסף כדי להעביר קינוח ממחבת למתלה חוט; מגניב לחלוטין.