חטיפי קוקוס בחמאה
חטיפי קוקוס בחמאה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו ברים חלב חמאה, ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, ו עוגת קוקוס-חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר, סוכר חום, קמח וחמאה; להתמזג עם בלנדר מאפה עד התערובת היא בפירורים גסים.
הסר 2 כוסות של התערובת לקערה אחרת, ושמור את השאר.
מערבבים את קוקוס ואגוזים לתוך 2 כוסות של תערובת הסוכר. טפיחה בחוזקה לתוך המחבת המשומנת. מערבבים את סודה לשתיה, מלח וקינמון לתוך התערובת השמורה. ואז לערבב את הביצה, חלב חמאה ווניל עד מעורבב היטב.
מורחים את זה על הקרום במחבת.
אופים במשך 35 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המשרד. אפשר להתקרר. הפוך זיגוג באמצעות סוכר קונדיטורים ומספיק חלב כדי לתת לו עקביות טפטוף.
טפטוף מעל ברים לפני חיתוך לריבועים.