קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חטיפי קינוח קוקוס שוקולד

חטיפי קינוח קוקוס שוקולד
שוקולד קוקוס קינוח ברים לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 15 מנות עם 228 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אגוזים, סוכר קונדיטורים, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חטיפי קינוח שוקולד צ'יפס מנטה, שוקולד קוקוס קינוח חומוס, ו חטיפי קינוח קפואים פריכים שוקולד כפול.

הוראות

1
מגלגלים בצק גליל סהר למלבן ארוך אחד על תבנית אפייה לא משומנת; חותם תפרים ונקבים.
מרכיבים שתצטרך
בצק רול סהרבצק רול סהר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
להתגלגל לתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. מלבן, בניית בצק סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
3
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והביצה לתערובת אחידה; מערבבים פנימה קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
קוקוסקוקוס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים על קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
אופים בחום של 375 למשך 10-15 דקות או עד שתערובת גבינת השמנת מתייצבת. מיד מפזרים צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן לעמוד במשך 5 דקות; מורחים שבבים מומסים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
צ ' יפסצ ' יפס
7
מפזרים אגוזים. מצננים לחלוטין לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קינוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "