חטיפי תפוחים מתולעים
חטיפי תפוחים מתולעים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מילוי פאי תפוחים, סוכר מגורען, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 12%. נסו חטיפי תפוחים מתולעים, כדורי פופקורן מתולעים, ו כריכי נקניק מתולעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° (400°F למחבת כהה או לא מקל). בקערה גדולה, לנצח קמח, סוכר חום וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' פאן.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען וקינמון.
חותכים 1 קרום מגולגל קר לאורכו במחצית (לשמור שנותר קרום בקירור).
חותכים לפרוסות 1/4 אינץ'. חזור עם שאריות הקרום. חתיכות נפרדות, ולזרוק עם תערובת סוכר.
מפזרים תערובת קרום לחתוך למעלה באופן שווה על מילוי.
אופים 18 עד 22 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 3 שורות. מכסים ומקררים את כל הסורגים הנותרים.