קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון

חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון
חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חמאה בייקון כחול תפוחי אדמה מרוסקים, הרבד חלב חמאה ניפץ תפוחי אדמה, ו שום קלוי בחמאה תפוחי אדמה מרוסקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומכסים במים. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. פעם לרתיחה, לבשל עד מזלג יכול בקלות לחדור את תפוחי האדמה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים ומוסיפים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. אפשר את הבייקון כדי לדקלם פריך, על 5 דקות. שמור את השומן.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
שים את חלב החמאה ושמנת כבדה בסיר וצלחת. שמור עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לרסק את תפוחי האדמה רק קצת, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
מוסיפים את החמאה, מגע של חמאה מחוממת / שמנת כבדה, את הבצל הירוק 1 כף שומן חזיר לרסק. טעם ועונה מחדש במידת הצורך, הוספת חמאה יותר / שמנת כבדה אם תרצה בכך. מקפלים בבייקון שניתנו, שומר חלק לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלב-חמאהחלב-חמאה
בייקוןבייקון
בצל ירוקבצל ירוק
חמאהחמאה
7
מקשטים עם בייקון שמורות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
בייקוןבייקון