חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון
חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חמאה בייקון כחול תפוחי אדמה מרוסקים, הרבד חלב חמאה ניפץ תפוחי אדמה, ו שום קלוי בחמאה תפוחי אדמה מרוסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומכסים במים. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. פעם לרתיחה, לבשל עד מזלג יכול בקלות לחדור את תפוחי האדמה, 10 עד 15 דקות.
מניחים את הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. אפשר את הבייקון כדי לדקלם פריך, על 5 דקות. שמור את השומן.
שים את חלב החמאה ושמנת כבדה בסיר וצלחת. שמור עד הצורך.
לרסק את תפוחי האדמה רק קצת, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את החמאה, מגע של חמאה מחוממת / שמנת כבדה, את הבצל הירוק 1 כף שומן חזיר לרסק. טעם ועונה מחדש במידת הצורך, הוספת חמאה יותר / שמנת כבדה אם תרצה בכך. מקפלים בבייקון שניתנו, שומר חלק לקישוט.
מקשטים עם בייקון שמורות בצל ירוק.