חלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל חלה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמון ביצה, שמנת לא חלבית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חלה, חלה, ו חלה.
הוראות
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר במים חמים, ערבוב היטב.
בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
קרם 1/2 כוס מרגרינה בקערת ערבוב גדולה; בהדרגה להוסיף סוכר ומלח הנותרים, מכה היטב. שמנת חלבית לא חלבית; בואו מגניב 105 עד 11
להוסיף שמנת לא חלבית, תערובת שמרים, ביצים, חלמון 1, ערבוב היטב. בהדרגה להוסיף 2 כוסות קמח, להכות היטב. מערבבים הנותרים 1 1/4 כוסות קמח (הבצק יהיה דביק).
מניחים בצק בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת. מערבבים בצק למטה. מכסים ומקררים בצק לפחות 4 שעות.
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים. מחלקים חצי אחד ל-3 חלקים שווים, מניחים בצד את החצי שנותר. לעצב כל חלק לתוך חבל 10 אינץ'. חבלי צמה, צובט מסתיים לאטום.
מניחים כיכר קלועה במחבת כיכר 8 אינץ משומנת. חזור על הנוהל עם מחצית הנותרים של בצק. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
שלב חלמון שנותר ו 2 כפות מים; להכות היטב. מברשת בעדינות מעל צמרות כיכרות.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם מן המחבתות מיד, מגניב על מדפים חוט. חותכים ומגישים חמים.