קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

חלה כלב וינר

חלה כלב וינר
גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור חנוכה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה לא כל כך מצוין. נסו פיצה תוצרת בית כלב ציפור, נקניקייה צמחונית קלויה, ו שניצל וינאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, ממיסים שמרים ודבש במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם שמן, מלח וקמח 3 כוסות; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים לשני כיכרות סגלגלות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מניחים על שני גיליונות אפייה משומנים קלות. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
רגע לפני האפייה, לתת את הלחם עלה שלוש חתכים רדודים עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור, להפוך את החום עד 350 מעלות F (175 מעלות C), מברשת עם ביצה מוכה לבן. להחזיר כיכרות לתנור לאפות במשך 20 דקות נוספות, או עד חום זהוב תחתית נשמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור