חלונית פראטאו
חלונית פראטאו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 762 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית, שמרים, שמן זית כתית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. מתכונים דומים: חלונית דיסטרה סורל, חלונית ביאנקו לחם איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי-חלונית די פסקווה.
הוראות
מניחים 4 עלי לחם על 4 פלטות גדולות.
יוצקים 1/2 כוס מים חמים על כל אחד ומניחים להשרות 3 עד 4 דקות, עד שהם רכים וגמישים. בינתיים מניחים מחבת טפלון על אש בינונית ומוסיפים שמן. כאשר עישון, סדק 4 ביצים לתוך מחבת, שמירה מופרד. מטגנים ביצים בצד שמש למעלה במשך 1 עד 2 דקות.
בינתיים כף רוטב עגבניות חם על לחם ספוג והעביר לצלחות קטנות יותר, תוך קיפול לחם כך שיתאים לצלחת.
מניחים 1 ביצה על כל לחם, מפזרים גבינה מגוררת ומגישים.
בקערת ערבוב מערבבים יחד 1 כוס קמח, 1/2 כוס סולת ומלח. בכוס מדידה מערבבים שמרים בכוס 1 מים ומערבבים להמסה.
מערבבים נוזלים עם תערובת קמח ליצירת בלילת בצק.
בואו לשבת מכוסה לילה במקום החם ביותר במטבח.
מכניסים אריח אפייה לתנור ומחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
יוצרים באר על משטח עבודה עם 2 כוסות קמח ו 1/4 כוס סולת.
מניחים את הבלילה הבצקית במרכז ומערבבים פנימה את המים החמים שנותרו.
מערבבים היטב ומשלבים קמח מקצוות הבאר עד שנוצר בצק. מביאים יחד ולשים 10 דקות, עד שהם יציבים ואלסטיים.
מניחים בקערה, מכסים במגבת ולתת מנוחה 1 שעה. הבצק צריך להכפיל את גודלו.
חותכים בצק לחתיכות בגודל כדור טניס ובעזרת מערוך מרדדים לעיגולים בגודל 12 עד 14 אינץ', דק בערך 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מניחים על הקליפה ומחליקים על אריחי התנור ואופים 2 דקות. פתח את דלת התנור והפוך. מבשלים עוד 30 שניות ומסירים ללוח. לחם צריך להיות נפוח כמו בלון. מיד לחתוך סביב הקצוות עם סכין להפריד שכבות העליון והתחתון.
ערמו את 2 החלקים על מגבת מטבח והניחו עליהם קופסת דגני בוקר כדי להכביד עליהם. ממשיכים בתהליך זה עד שכל הבצק נחתך, אפוי, מופרד ונערם.
מכניסים כל חצי חזרה לתנור, אחד בכל פעם, למשך 15 עד 20 שניות, עד שהוא פריך מאוד. חנות עטופה בשקית נייר חומה. הם יימשכו שלושה עד ארבעה שבועות במקום יבש.
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש רק לבעבע, מערבבים מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות במקרר עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.