חלפיניו ושעועית מטוגנת מחדש ליים
חלפיניו ושעועית מטוגנת ליים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם גרידת ליים, jalapeño, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעועית מטוגנת קלה של ג'וני חלפיניו, כוסברה ושעועית מטוגנת מחדש ליים, ו שעועית מטוגנת מתובלת במיוחד וחסה, עגבניות וסיד (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית ניקוז; מקום בסיר איטי.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות. לבשל, מכוסה, עד שעועית מכרז, על 4 שעות על גבוה או 6 על נמוך.
מסננים שעועית, שומר נוזלים. השתמש מחית תפוחי אדמה, בלנדר מאפה או מזלג לעבוד תערובת שעועית לתוך מסה עבה, pulpy.
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום טחון jalapeo. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים בתערובת שעועית מעוכה ומבשלים עד שהתחממו, כ 5 דקות.
מוסיפים כמויות קטנות של נוזל בישול שמור לרזה לפי הצורך.
תערובת צריכה להיות עקביות של פירה עבה.
הסר מהחום ומערבבים מיץ ליים וגרידת. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. למעלה עם queso פרסקו וכוסברה קצוצה,אם תרצה.